Küçük Mert Büyükbabasında Olmasa Dayısı Onu da Vuracaktı - Son Dakika
Güncel

Küçük Mert Büyükbabasında Olmasa Dayısı Onu da Vuracaktı

Küçük Mert Büyükbabasında Olmasa Dayısı Onu da Vuracaktı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, iddiaya göre, miras kavgası yüzünden Ahmet C., kardeşi Gülten ve eniştesi Sedat Foçadan’ı öldürürken yeğeni Selin’i yaraladı.

07.11.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, iddiaya göre, miras kavgası yüzünden Ahmet C., kardeşi Gülten ve eniştesi Sedat Foçadan'ı öldürürken yeğeni Selin'i yaraladı. Gülten ve Sedat Foçadan son yolculuğuna uğurlanırken olay sırasında büyükbabasında olan ve belki de evde olsaydı dayısı tarafından öldürülecek olan Mert Foçadan, anne ve babasını gözyaşları arasında toprağa verdi.

Dün akşam saatlerinde, Gülten Foça'dan (45), servis şoförü eşi Sedat (51) ve kızı Selin (20) Foçadan ile annesi Şadan C.'nin Eski Belediye Caddesi'ndeki müstakil evine gitti. Ancak, Foçadan ailesi, ön cephesindeki kapının arkadan kilitli olması üzerine arka bahçeye dolandı. Burada da köpek olduğu için eve giremeyen Foçadan ailesi, tekrar ön tarafa geçip duvara merdiven dayayarak eve ikinci kat penceresinden girdi. Eve bu sırada Gülten Foçadan'ın emekli banka müdürü ağabeyi Ahmet C. (55) de geldi. İddiaya göre babalarından miras olarak kalan ev, tarla ve bahçenin satışı konusunda anlaşamadıkları için iki kardeş konuşurken tartışma çıktı.

SİLAHLA ÖNÜNE GELENİ VURDU

Tartışmanın büyümesiyle sinirlerine hakim olmayan Ahmet C., iddiaya göre belinden çıkardığı silahla kardeşi Gülten Foçadan, kardeşinin eşi Sedat Foçadan ve kardeşinin kızı Selin Foçadan'ı vurdu. Olaydan sonra Ahmet C. olay yerinden kaçarken silah sesleri üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis evde Sedat ve Gülten Foçadan'ın cansız bedenini bulurken ağır yaralı Selin Foçadan çağrılan ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan üniversite öğrencisi Selin Foçadanın, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olay sonrası kaçan Ahmet C. ise polis ekiplerince yakalanırken sorgulanmak üzere Bozyaka Hizmet Binasında bulunan Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Ahmet C.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sev kedileceği bildirildi.

BÜYÜKBABASINDA OLMASA MERT DE ÖLEBİLİRDİ

Öte yandan Foçadan ailesinin 12 yaşındaki diğer çocukları Mert Foçadan'ın olay sırasında büyükbabasının evinde olduğu öğrenildi. Küçük Mert, olay sırasında evde olsa cinnet getiren dayısı Ahmet C. tarafından öldürülebilirdi.

Gülten ve Sedat Foçadan'ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Kemalpaşa Çarşı Camii'nde kılındı. Cenazeye yaralı olan ve halen hastanede olan kızları Selin Foçadan katılamazken küçük Mert başta olmak üzere, ailenin yakınları, arkadaşları ve komşuları cenaze namazına katıldı. Mert Foçadan ayakta durmakta zorluk çekerken arkadaşları ve yakınları küçük çocuğu teselli etmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına taşınan anne ve babasının tabutunu gören küçük Mert, son kez anne ve babasına gözyaşları ile baktı. Sedat ve Gülen Foçadan'ın cenazeleri Kamalpaşa Mezarlığı'na defnedildi. Öte yandan hastanede tedavi altında olan Selin Foçadan'a anne ve babasının öldüğü söylenirken Selin'in büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Mert Büyükbabasında Olmasa Dayısı Onu da Vuracaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement