Küçük Neslihan'ın Örnek Davranışı - Son Dakika
Güncel

Küçük Neslihan'ın Örnek Davranışı

Küçük Neslihan\'ın Örnek Davranışı

Ordu’nun Kumru ilçesinde 13 yaşındaki Neslihan Kavcı, yolda bulduğu 4 bin lirayı belediye başkanı aracılığıyla sahibine teslim etti.

04.01.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru ilçesinde 13 yaşındaki Neslihan Kavcı, yolda bulduğu 4 bin lirayı belediye başkanı aracılığıyla sahibine teslim etti.

Kumru ilçesinde Ahmet Tortop adlı şahıs, Umre'ye gitmek için biriktirdiği 4 bin lirayı kaybetti. Kumru Şehit Yüksel Batır Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Neslihan Kavcı, Merkez Camisi önünde bir köşede parayı buldu. Parayı bulunca ne yapacağına karar veremeyen Neslihan Kavcı, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu'na giderek parayı "Siz şehr-i eminsiniz" diyerek teslim etti. Küçük Neslihan'ın bu davranışı karşısında duygulanan Belediye Başkanı Hatipoğlu, anons yaptırarak paranın sahibini aradı. Umre parasını kaybedince derin bir üzüntüye kapılan Ahmet Tortop, birkaç gün devam eden anonslardan haberdar olunca Belediye Başkanı Hatipoğlu'nun yanına giderek parasını teslim aldı.

Paranın teslim edilmesinin ardından Kumru Belediye Başkanı Hatipoğlu, Neslihan Kavcı'yı belediyede misafir ederek bu örnek davranışından dolayı tebrik etti. Küçük Neslihan'a hem belediye olarak hem de Ahmet Tortop'un gönderdiği küçük bir hediyeyi takdim eden Başkan Hatipoğlu, "Bu örnek davranış karşısında çok duygulandık. Anadolu insanının ve yetiştirdiği evlatların ne kadar vefa ve haslet sahibi olduğunu bir kez daha gördük" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Neslihan'ın Örnek Davranışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement