Küçükçekmece 23 Nisan'ı Dünya Çocuklarıyla Birlikte Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece 23 Nisan'ı Dünya Çocuklarıyla Birlikte Kutluyor

Küçükçekmece 23 Nisan\'ı Dünya Çocuklarıyla Birlikte Kutluyor

Küçükçekmece Belediyesinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlediği 5. Uluslararası Çocuk Festivalinin açılışı renkli ve görüntülere sahne oldu.

21.04.2014 15:09  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlediği 5. Uluslararası Çocuk Festivali'nin açılışı renkli ve cıvıl cıvıl görüntülere sahne oldu.

Küçükçekmece Belediyesi, Uluslararası Dünya Folklor Festivalleri, Geleneksel Sanatlar Organizasyon Konseyi (CIOFF) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 5. Uluslararası Çocuk Festivali düzenledi. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış programına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, CIOFF Türkiye Genel Sekreteri Muammer Arslan ve çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte katıldı.Hopdedik Ayhan'ın sunuculuğunu yaptığı programda Endonezya, Letonya, Romanya, Sri-Lanka ve Ukrayna'dan gelen minik konuklar kendi ülkelerine özgü danslarını sahneledi.

BAŞKAN KADADENİZ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Karadeniz, "Çocuk festivalimizin 5. 'sini ilçemizde gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda 5 ülkeden konuklarımız festivalimize danslarıyla renk katacak. 23 Nisan akşamı festivalin kapanış programında da ünlü sanatçı Yalın Arenamega'da sahne alacak" diyerek tüm İstanbulluları festivale davet etti.

Programda ev sahibi Türkiye'yi temsilen Küçükçekmece Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kırklareli yöresine ait halk oyununu sahnelerken, Modern Dans Topluluğu da gösterileriyle izleyenleri büyüledi.Halk oyunlarının ardından Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın son sezon birincileri Kıvanç ve Burak'ın illüzyon gösterisi ilgiyle izlendi. Yaptıkları sihirbazlıkların sırrını anlatan ikili, çocuklara 1 saat boyunca keyifli anlar yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece 23 Nisan'ı Dünya Çocuklarıyla Birlikte Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement