Küçükçekmece Belediyesi'nden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Belediyesi'nden Eğitime Büyük Destek

Küçükçekmece Belediyesi\'nden Eğitime Büyük Destek

Küçükçekmece Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına destek vermek amacıyla kurulan Bilgi Evleri’nde kayıtlar devam ediyor.

08.09.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına destek vermek amacıyla kurulan Bilgi Evleri'nde kayıtlar devam ediyor.

Küçükçekmece Belediyesi, eğlenceli bilginin adresi Bilgi Evleri'yle eğitim öğretime destek vermeye devam ediyor. Çocukların, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve sokaktaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Küçükçekmece Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bilgi Evleri on binlerce Küçükçekmeceli öğrenciye hizmet veriyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi, ilçede hizmet veren Cennet, Fatih, İkitelli, Halkalı, İnönü, Taştepe, Sefaköy, Söğütlüçeşme Bilgi Evleri'ne çok yakında Mehmet Akif Bilgi Evi'ni de ekleyerek Bilgi Evleri sayısını 9'a çıkaracak.

Bilgi Evleri bünyesindeki 39 bin 233 aktif öğrenci sayısını daha da artırmayı amaçladıklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "2014-2015 eğitim öğretim yılına start vereceğimiz şu günlerde Bilgi Evlerine kayıtlarımız da devam ediyor. Bilgi Evleri, sokağın olumsuz ortamından çocukları koruyarak, güvenli ve kontrollü bir ortamda, ders çalışmalarını; kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını; boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmelerini ve sosyal alanda yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bilgi Evlerimize, 7-13 yaş arası tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.

KULÜP ÇALIŞMALARIYLA YETENEKLERİNE KATKIDA BULUNUYOR

Bilgi Evleri, öğrencileri çoklu zeka testine tabi tutarak, birbirinden ilginç kulüp çalışmalarıyla öğrencilerin yeteneklerini geliştirmeyi hedeflerken, sosyal kulüpler ile özgüvenlerini artırarak, düzenledikleri gezilerle de onların tarihi, coğrafi, kültürel ve teknolojik birikimlerine katkıda bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Belediyesi'nden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement