Küçükçekmece Belediyesi'nden Mevlit Kandili Özel Programı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Belediyesi'nden Mevlit Kandili Özel Programı

Küçükçekmece Belediyesi\'nden Mevlit Kandili Özel Programı

Küçükçekmece Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ı ağırladı.

11.01.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ı ağırladı.

Mevlit Kandili dolayısıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Mevlid Kandili Özel Programı'na Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere pek çok Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

Bünyamin Topçuoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'in peygamberliğine her şeyin delil olabileceğini belirterek, "Peygamber Efendimizin yüzünü gören, sesini duyan Müslüman olmuş. Onun mübarek siması, ahlakı, dostunun, düşmanının şahitliği yani her şey peygamberliğine delildir" dedi.

"HERKES İÇİN MÜKEMMEL ÖRNEK"

Hz . Muhammed'in (SAV), herkes için mükemmel bir örnek olduğunun da altını çizen Nursaçan, "Taş taştır. Yakut da taştır ama yakut bambaşka bir taştır. Peygamber Efendimiz de insandır ama bambaşka bir insandır. Mutlu aile reisi olmak isteyen, iyi bir bilim adamı olmak isteyen herkes ona baksın, onu örnek alsın"diye konuştu.

"Peygamber Efendimiz bize Allah'ı öğretti. Dünyamızı ve ahiretimizi cennet haline getirdi. Bizim görevimiz de onu tanımak, onun ahlakıyla ahlaklanmaktır" diyerek sözlerine devam eden Nursaçan, bir Çanakkale şehidinin torunu olduğunu ve nice başarılamaz denilen büyük zaferlerin Peygamber sevgisiyle kazanıldığını söyledi.

Programda Dursun Ali Erzincanlı'nın Hz. Muhammed (SAV) hakkında okuduğu naatlar büyük alkış alırken, Küçükçekmeceliler de unutamayacakları bir manevi yolculuk yaşadı. Program sonunda ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, konuklara teşekkür ederek çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Belediyesi'nden Mevlit Kandili Özel Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement