Küçükçekmece Belediyesi'nden, Yakını Vefat Eden Vatandaşlara Büyük Hizmet - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece Belediyesi'nden, Yakını Vefat Eden Vatandaşlara Büyük Hizmet

Küçükçekmece Belediyesi\'nden, Yakını Vefat Eden Vatandaşlara Büyük Hizmet

Küçükçekmece Belediyesi yakınlarını kaybeden vatandaşlara ulaşımdan, yemek ikramına kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

13.08.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi yakınlarını kaybeden vatandaşlara ulaşımdan, yemek ikramına kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Küçükçekmece Belediyesi verdiği hizmetlerle, Küçükçekmece'de ikamet eden vatandaşlara cenaze işlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Küçükçekmece Belediyesi cenaze evlerine etli pilav ikramı yapıyor; masa, sandalye veriyor, şehir içine ya da dışına taşıyor.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise her zaman vatandaşlara yardımcı ve onların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşlarımıza eğitimden, sanata hemen her konuda yardımcı ve destek olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın acılı günlerinde de onların yüklerini hafifletmeliyiz. Bu nedenle sadece ulaşımda değil, yemek ve malzeme konusunda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz" dedi.

Sosyal İşler Müdürlüğü Küçükçekmece İyilik Merkezi tarafından son bir yılda cenaze evlerine 36 bin 637 kişilik etli pilav verilirken, Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ise 20 masa, 122 sandalye ve 10 tente cenaze evlerinde kullanılmak üzere ayrıldı. Ayrıca Ulaşım Müdürlüğü tarafından da 2097 araç tahsis edilerek, şehir dışı ve şehir içine de son bir yılda 70 bin 146 kişi taşındı - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece Belediyesi'nden, Yakını Vefat Eden Vatandaşlara Büyük Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement