Küçükçekmece'de 75 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de 75 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi

Küçükçekmece\'de 75 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi

Küçükçekmece Belediyesi, 75 sokak hayvanını sıcak yuvaya kavuşturdu.

01.11.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, 75 sokak hayvanını sıcak yuvaya kavuşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sultan Murat Mahallesi'ndeki hayvansever bir vatandaşın evinde zor koşullar altında yaşamaya çalışan 40 köpek ve 35 kedinin, Veteriner İşleri Şefliği tarafından alınarak, yeni ailelerine verildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, belediye olarak her zaman hayvanların yanında olduklarını ve yardım eli uzattıklarını belirtti.

Güllüçayır "Bu dünyada bizler kadar onların da yaşama hakkı var. Onlar da bir can sahibi. Lütfen bunu unutmadan hareket edelim. Kediler, köpekler başta olmak üzere hiçbir canlıya kötü davranmayalım" ifadelerini kullandı.

"Çocuklara hayvan sevgisini öğretin"

Veteriner Sağlık Teknikeri Mikael Doğan'ın önderliğinde evde bulunan kedi ve köpeklerden bir kaçını sahiplenen ev hanımı Cevriye Güler Ülker, belediyeye duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Ülker "Evde köpekler açlıktan birbirini parçalamış. Hiç bakımları yapılmamış. Buradan herkese seslenmek istiyorum; lütfen kedi ve köpeklere, tüm hayvanlara güzel davranın ve onların canlarını yakmayın. Herkes çocuklarına hayvanlara şiddet uygulamaması gerektiğini öğretmeli" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de 75 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement