Küçükçekmece'de Temizlik İşçisine Esnaftan Plaket - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de Temizlik İşçisine Esnaftan Plaket

Küçükçekmece\'de Temizlik İşçisine Esnaftan Plaket

Küçükçekmece Halkalı Mahmutbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf, kendi bölgelerinden sorumlu Küçükçekmece Belediyesi Temizlik işçisi Ayhan Gültekin’e özverili çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

16.06.2015 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Halkalı Mahmutbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf, kendi bölgelerinden sorumlu Küçükçekmece Belediyesi Temizlik işçisi Ayhan Gültekin'e özverili çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

3 yıldır Küçükçekmece Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan 49 yaşındaki Ayhan Gültekin'e çalıştığı bölgede görev yapan esnaf tarafından çevre düzenlenmesine yaptığı katkıdan dolayı plaket ve çiçek takdim edildi.

"İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM"

Gültekin'in yalnızca işiyle değil, kişiliğiyle de bölgede çok sevilen bir çalışan olduğunu söyleyen Halkalı esnafı, moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla Gültekin'i ödüllendirmek istediklerini ifade etti.

İşini çok severek yaptığını dile getiren Ayhan Gültekin, "Çalışan insanın hakkını verdikleri için çok mutluyum. Daha önce çalıştığım bir okulda da ödüllendirilmiştim. Bu bölgenin temizliğinde benim kadar, esnafında özverisi var. Tüm Halkalı esnafına teşekkür ederim" diyerek, memnuniyetini dile getirdi. Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ercan Olgun da özverisinden dolayı Ayhan Gültekin'e teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de Temizlik İşçisine Esnaftan Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement