Küçükçekmece'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Küçükçekmece\'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

KÜÇÜKÇEKMECE'de sürcüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs köprünün duvarına çarptı.

17.11.2016 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜÇÜKÇEKMECE'de sürcüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs köprünün duvarına çarptı. Kazada, minibüsten fırlayan 1 kişi ölürken 3 kişi yaralandı. Kaza, Küçükçekmece, Tem Otoyolu yan yol İkittelli istikametinde 21: 00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü Adem Can(45)'ın hakimiyetini kaybettiği 34 FA 3157 plakalı minibüs Halkalı İkitelli köprüsünün duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtan savrularak yola fırlayan Mustafa Bafra (63), olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Adem Can ve adı öğrenilemeyen iki kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların bildirmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı. Mustafa Bafra'nın cesedi Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırılırken kamyonet çekici yardımıyla olay yerinden alındı.

POLİSTEN DUBALI, KOLTUKLU, FENERLİ ÖNLEM

Olayın meydana geldiği yan yolda bulunan Halkalı İkitelli Köprüsü'nün alt aydınlatmalarının yanmadığı görüldü. Polis ekipleri, çalışmalar sırasında karanlık olan kaza yerinde herhangi bir başka kaza olmaması için dubalar, ekip araçlarının tepe lambaları ve fenerle önlem aldı. Kaza yapan araçtan fırlayan koltuk da önlem olarak kullanıldı.

YAN KAPIDAN YOLA FIRLAMIŞ

Kaza sonrası olay yerine gelen ve hayatını kaybeden Mustafa Bafra'nın komşusu İbrahim Karaca, "Arkadaş herhalde direksiyon hakimiyetini kaybetmiş. Araç kaymış, duvara vurmuş. Yan kapı yerinden çıkınca arka koltukta oturan arkadaşımız kapıdan fırlamış ve hayatını kaybetmiş. Araçta 4 kişi varmış, ikisi yaralı hastaneye kaldırılmış ve şoför hafif yaralı. Bizim komşumuz oluyordu. Torna işiyle uğraşıyordu" dedi. Kaza ile ilgili soruştuma başlatıldı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement