Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı

Küçükçekmece Gasilhanesi'nde dün çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada yayılan görüntüler tedirginlik yarattı. Görüntülerde, gasilhane bahçesinde onlarca tabutun olduğu görülürken, sosyal medya kullanıcıları "Koronavirüsteki vahim durum gözler önüne serildi" şeklinde değerlendirmede bulundu.

27.11.2020 08:47  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Vuhan kentinden yaklaşık bir yıl önce yayılmaya başlayan koronavirüs salgını henüz etkisini yitirmiş değil. Salgına yönelik olarak aşı çalışmaları devam ederken, tüm dünya ikinci pik noktasını yaşamaya başladı.

TÜRKİYE'DE VAKA VE VEFAT SAYILARI REKOR SEVİYELERE GELDİ

Özellikle Avrupa'da ciddi bir şekilde artış görülürken, Türkiye'de de vaka sayıları ve vefat sayılar rekor seviyelere geldi. Sosyal medyada yayılan bir görüntü de koronavirüs salgınının ne kadar vahim derecede olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

ONLARCA TABUT GASHİLANE BAHÇESİNE ÇIKARTILDI

Dün, İstanbul Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde gasilhane bahçesinde onlarca tabutun olduğu görülürken, vefat edenlerin bir kısmının yıkandığı, bir kısmının da sırada olduğu öne sürüldü. Öte yandan bu durum vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON DURUM

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verilere göre dün 29 bin 132 yeni vaka tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 174 artarak 13 bin 14'e yükseldi. Toplam vaka sayısı ise 474 bin 606'ya yükselirken, 388 bin 771 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler tedirginlik yarattı
Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Gasilhanesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infial yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • vadandaş: bu videyoyu ceken cıkısı elıne ne gectı mıllet acısını bıle doğru durust yasıyamıyor sen kalkmıssın burda sacma sapan işler pesınde o tabutlardan bırınde sen ve aılen akrabanda olunca bunu cekebılcenmı acaba 35 27 Yanıtla
  • huseyin: eskiden tabutlar herkes için kullanılıyordu ama krona oldugu için bir kez kullanılıyor 17 milyonluk bir şehirde normal bir şey ama oranın yöteticisi gece gündüz kafa karıştırma peşinde oldugu için böyle görüntüler daim çıkacaktır. tavsiyem ankara daki yönetiçiden acilen ders almasıdır. 25 25 Yanıtla
  • skork: ya ne bekliyordunuz? gasilhane bahçesinde ekmek kuyruğu olacak değil ya, tabut olur, yoğunluk olur, olmazsa sorun var demektir.. 36 13 Yanıtla aynen kardeşim: bunlara laf ola beri gele, insan doğacak ve dünyaya kazık çakacak zannediyorlar herhalde. insan da her canlı gibi doğar büyür ve ölür evrimin gereği bu. 11 7
  • üstün: Annem vefat edeli ikinci senesi doldu,orada yıkanıp hazırlanmıstı ve aynı yogunluk vardı ozamanda. 17 13 Yanıtla
  • FARUK : YALAN DOLAN... 12 15 Yanıtla
  • Lazoğlu laz : İstanbul belediyesi işi gücü biraktı taksici esnafıyla ,ölen vatandaşlarımızın ölüm nedenleriyle uğraşmaya başladı ! 11 15 Yanıtla
  • muhammed: zaten 180 insanımız vefat etti bu kadar tabut gayet normal binlerce tabut yok orada. 9 17 Yanıtla
  • sivil vatandaş: korona hastalığından ölenlerin halka kapalı alanlarda yıkandığını , hatta defnedilirken de bir takım önlemler ile gömüldüğünü duymuştum. 19 4 Yanıtla
  • mustafa: 18 miyon nüfusu olan bir şehirde bukadar cenazenin olması normaldir oradaki cenazelerin hepsi koronadan ölmemiştir içlerinde kaza yapan kanser hastası olan kalp krizi geçirende çoktur gereksiz ve saygısız bir video olmuş hepsine Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 18 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı
    21:19 Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraklar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu olan 'Göktepe 1' adlı kuyunun kazılacağını duyurdu. Bayraklar, bu kuyudan önümüzdeki haftalarda yeni bir keşif ve ilave rezerv bulmayı umduklarını belirtti. Ayrıca, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırarak, Türkiye'nin doğal gaz ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı
    21:13 Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı

    Fatih'te yaklaşık 4 bin kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplandı. Protestocular, İsrail aleyhine slogan atarak Eminönü Meydanı'na yürüdü. Gruptakilere yerli ve yabancı turistler de destek verirken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görmezden gelindiğini belirterek, soykırımın durdurulması çağrısında bulundu.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır
    21:09 Anadolu Alimler Birliği: Mahalli İdareler Genel Seçimleri Ümmetin ve Milletin Geleceğini Düşünme Zamanıdır

    Anadolu Alimler Birliği, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, tüm kardeşlere ümmetin ve milletin geleceğini düşünmeleri çağrısında bulundu. Açıklamada, seçimlerin sadece yerel seçim olarak algılanmaması gerektiği vurgulanarak, Türkiye'nin İslami kimliği, ruhu ve kaderini belirleyecek kritik bir seçim olduğu ifade edildi. Ayrıca, İstanbul ve büyükşehirlerde tehlikeli bir projenin olduğu ve partilerin değil ümmetin ve milletin geleceğinin düşünülmesi gerektiği vurgulandı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok
    21:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda konuştu. Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azalan il olduğunu belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.


Advertisement