Küçükçekmece Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Gençlik Kampları Başladı

Küçükçekmece Gençlik Kampları Başladı

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Kampı başladı.

11.08.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Kampı başladı. Gençlik kampı için Riva'ya kalkan ilk otobüsü Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz uğurladı.

Küçükçekmece Belediyesi gençlere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Gençlik Kampları'na bu sene yaklaşık bin öğrenci ve veli başvurdu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, kampa katılacak gençleri ve velilerini uğurladı. Birbirinden renkli yarışmalar ve aktiviteler ile öğrenciler ve aileleri arasındaki bağın güçlenmesinin amaçlandığı kampta, katılımcılar keyifli vakit geçirme imkanı buluyor. Dev salıncak, tırmanma duvarı, bisiklet, trapez, langırt, kano, tahta bacak, okçuluk, satranç turnuvaları, kitap okumaları, gece yürüyüşleri, sabah sporları ve daha birçok faaliyeti de içinde barındıran gençlik kamplarında öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.

İlgilerinden dolayı Küçükçekmecelilere teşekkür eden Başkan Karadeniz, "Hocalarınızın sözünden çıkmayın. Kazasız, belasız, eğlenceli ve öğretici bir kamp geçirmenizi umut ediyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Gençlik kampları; erkek grubu, 11-15 Ağustos, baba oğul grubu 16-17 Ağustos, kız grubu 18-22 ve 25-29 Ağustos, anne kız grubu ise 30-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Down Sendromlu Bilal Büyük, Malatya'da gönüllü muhtarlık için sahaya çıktı
    12:32 Down Sendromlu Bilal Büyük, Malatya'da gönüllü muhtarlık için sahaya çıktı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi'nde yaşayan Down Sendromlu Bilal Büyük, yerel seçim sürecinde muhtar adayı olamasa da gönüllü muhtarlık için çalışmalara başladı. Mahalle halkı da Bilal'in bu hayaline tam destek veriyor.

  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Biyokimya Laboratuvarı Koordinatörü Prof. Dr. Özcan Erel'in geliştirdiği araştırma kiti dünya genelinde ihraç ediliyor
    12:32 Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Biyokimya Laboratuvarı Koordinatörü Prof. Dr. Özcan Erel'in geliştirdiği araştırma kiti dünya genelinde ihraç ediliyor

    Prof. Dr. Özcan Erel'in geliştirdiği yerli araştırma kiti, dünyanın 20'den fazla ülkesine ihraç ediliyor. Erel, araştırma kitlerinin uluslararası alanda geniş bir kullanım sahasına sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, Türk malı araştırma kitlerinin yurt dışında kullanılmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak
    12:30 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için basın merkezi kuracak

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni takip etmek isteyen ulusal ve uluslararası basın mensuplarına yönelik Ankara ve İstanbul'da 'basın merkezi' kuracak. Basın merkezleri, seçime ilişkin gelişmeleri takip etmek isteyen basın mensuplarına hizmet verecek ve seçim sonuçlarına dair verileri sağlayacak. Ayrıca, basın merkezlerinde sergi ve röportajlar da gerçekleştirilecek.

  • Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi
    12:30 Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi

    Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Düzağaç köyünde Hasan K'ye ait samanlıkta bilinmeyen nedenle çıkan yangın, hızla yayılarak bitişikteki traktöre de sıçradı. Mengen Belediyesi itfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle evlere sıçramadan söndürülen yangında, samanlık ve traktör kullanılamaz hale geldi.

  • MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi
    12:30 MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenciler için Sıtkı Koçman Spor Tesisleri Futbol Sahasında iftar programı düzenledi. Programa üniversite yöneticileri, kaymakam, müftü ve çok sayıda öğrenci katıldı. MSKÜ'de eğitim gören öğrencilerin bütçelerine destek olmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Ramazan ayı boyunca öğrencilerin iftar yemeği Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Ramazan ayının bereketli geçmesini temenni etti.

  • Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı
    12:29 Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli ise gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement