Küçükçekmece Gölü'nde Erkek Cesedi - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece Gölü'nde Erkek Cesedi

Küçükçekmece Gölü\'nde Erkek Cesedi

Küçükçekmece Sahil Parkı'nda spor yapan vatandaşlar, 08.00 sıralarında Küçükçekmece gölü yüzeyindeki cesedi farketti.

14.11.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Sahil Parkı'nda spor yapan vatandaşlar, 08.00 sıralarında Küçükçekmece gölü yüzeyindeki cesedi farketti. Bunun üzerine vatandaşlar durumu Küçükçekmece Polis Merkezi Amirliği'ndeki polislere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ayrıca deniz polisi ve sağlık ekipleri de sevk edildi. Ceset, deniz polisi tarafından gölden çıkarıldı. Savcı ve polisin olay yerinde yaptığı ilk incelemede, cesedin birçok yerinde darptan kaynaklandığı tahmin edilen şişlikler ve morluklar olduğu belirlendi. Polis, gölde cesedi bulunan kişinin darp edilip öldürüldükten sonra göle atılmış olma ihtimali üzerinde duruyor. Bu arada polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ölen kişinin bir yakını gözyaşlarını tutamadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, denizde cesedi bulunan kişinin kimliği ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ceset yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece Gölü'nde Erkek Cesedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement