Küçükçekmeceli Gençler Gençfest ile Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmeceli Gençler Gençfest ile Eğlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali’nde gençler gönüllerince eğlendi.

20.05.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Festivali'nde gençler gönüllerince eğlendi.

Küçükçekmece Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik Festivali'yle gençlere coşku dolu bir bayram yaşattı. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayarak, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam eden festivalde, kültür merkezlerinde eğitim gören genç yetenekler hünerlerini sergiledi. Programa Küçükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdi.

GENÇ YETENEKLER SAHNEDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliklerde; piyano, ney, keman, gitar, bağlama, işaret dili kursiyerleri sahne alırken, halk oyunları ekiplerinin zeybek ve Kırklareli yöresi performansları beğeniyle izlendi. Aynı Güneşin Altında dans topluluğu da Türkiye'nin 7 bölgesinden halk oyunlarını modern dans gösterileriyle sahneye taşıdı.

PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDULAR

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise tulum, bağlama, piyano, keman ve gitar alanlarında hünerlerini sergileyen kursiyerler katılımcılardan büyük alkış aldı. Karadeniz ve Van yöresi halk oyunları ile gönülleri fetheden gençler, Karadeniz Ateşi Gösterisi sırasında sergiledikleri performansla göz doldurdu.

Gecenin sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Çevik ile Bilgi Evleri Eğitim Koordinatörü Oktay Kurt eğitmenlere çiçek takdim ederek, teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmeceli Gençler Gençfest ile Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement