Küçüker, Başkan Gürsoy ve Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Küçüker, Başkan Gürsoy ve Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Küçüker, Başkan Gürsoy ve Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

18.04.2014 10:54  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

İlçedeki asayiş ve güvenlik hakkında Başkan Gürsoy ve muhtarlardan fikir alan Küçüker, yerel seçimlerin sükunet içinde geçmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Adilcevaz'ın huzurlu bir ilçe olduğunu ifade eden Küçüker, "Emniyet kuvvetleri olarak her zaman görüş ve düşüncelerinize ihtiyacımız var. Eksiğimizi görürseniz çekinmeden bizi uyarın. Sizlerin de katkısıyla vatandaşımıza rahat, huzurlu ve daha güvenli bir ortam yaratmak istiyoruz" dedi.

Gürsoy ise ilçeye yapacakları en büyük hizmetin, güven ve huzur ortamını devam ettirmek olduğunu belirtti.

Huzurun olmadığı ortamda hizmetin anlam ifade etmediğini kaydeden Gürsoy, "Dünyanın hizmetini yapsanız ve ilçenin yollarını altından da döşeseniz, eğer vatandaşın huzuru yoksa bu hiçbir anlam ifade etmez. Seçilmişler olarak her zaman emniyet güçlerine yardımcı olmaya hazırız. Seçim öncesi ve sonrasında, gecesini gündüzüne katarak bizlere hizmet eden güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaleboyu Mahallesi muhtarı Fuat Nacar da ilçede 2 dönemdir muhtarlık yaptığını ve bugüne kadar mahallede hiçbir olumsuzluk yaşamadığını söyledi.

Nacar, "Ufak tefek sıkıntıları da birlikte bertaraf ettik. Bundan sonra da bu güzelliklerin aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Küçüker, Başkan Gürsoy ve Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement