Küçükgöz'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Küçükgöz'e Ziyaretler Devam Ediyor

Küçükgöz\'e Ziyaretler Devam Ediyor

Kısa bir süre önce Çorum'un Osmancık ilçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanan Abdullah Küçükgöz'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

12.12.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Osmancık ilçesinde görev yapan bazı okul müdürleri ve müdür yardımcıları Küçükgöz'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi müdürü Salih Tuncay, müdür başyardımcısı Mustafa Yıldırım, Nenehatun Ortaokulu müdürü Adem Şahin, Osmangazi İlkokulu müdürü Kıyasettin Karaköse, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu müdürü Sefa Kaylar, Müdür yardımcısı Hakan Kocamanoğlu, beden eğitimi öğretmeni Barış Boyar ve İmam Hatip Ortaokulu müdürü Orhan Genç'ten oluşan ziyaret heyeti ile yakından ilgilenen Küçükgöz'e gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü antrenörlerinden Hakan Tak refakat etti. Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi müdürü Salih Tuncay ziyaret esnasında yaptığı konuşmada;"Beden eğitimi öğretmeni kökenli bir ilçe gençlik hizmetleri ve spor müdürünün Osmancık'ta görev yapması bir kazançtır. Osmancık ve çevresinin sorunlarını bilen ve adı başarılarla dolu olan Abdullah Küçükgöz kardeşimizi bu gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü makamında görmekten öğretmen ve eğitim yöneticileri camiası olarak onur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz." dedi. Konuklarına tesisleri gezdiren Küçükgöz ise; "Biz her zaman okullarımızın, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanındayız. Bu tesisler sizler için kapımız eğitim camiasına her zaman açıktır." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçükgöz'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement