Küçükkaya, Başkan Tarhan ile Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Küçükkaya, Başkan Tarhan ile Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti

Küçükkaya, Başkan Tarhan ile Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti

Hafta içi her gün Fox Tv’de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, sosyal medya üzerinden gelen davetlerini geri çevirmedi.

11.01.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, sosyal medya üzerinden gelen davetlerini geri çevirmedi.

Türkiye'nin dört bir yanından derlediği haberleri izleyicilerle buluşturup ülkenin nabzını tutan gazeteci İsmail Küçükkaya, Mezitli'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nı ziyaret amacıyla ilçeye gelen Küçükkaya, bu ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte, kendisine sosyal medyadan mesaj yollayan vatandaşları ziyaret etti. Çalar Saat programına mesaj yollayan vatandaşlara sürpriz ziyaret yapan Küçükkaya, Mezitli Fatih ve Yeni Mahalle'de oturan hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Küçükkaya'ya ziyaretlerinde Başkan Tarhan yalnız bırakmadı.

Küçükkaya ve Tarhan'ı karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlarını gizleyemezken, ziyaretten dolayı Küçükkaya ve Tarhan'a teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükkaya, Başkan Tarhan ile Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement