Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nı Ziyaret Etti

Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı\'nı Ziyaret Etti

Hafta içi her gün Fox Tv’de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’ndaki üretici kadınları ziyaret etti.

11.01.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'ndaki üretici kadınları ziyaret etti.

Mersin'de bir ilk olma özelliği taşıyan Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı, ekranların sevilen yüzü sunucu İsmail Küçükkaya'yı ağırladı. Vatandaşlar, ünlü sunucuyu görebilmek için sabahın erken saatlerinde Kadın Üretici Pazarı'nda beklemeye başladı. Mezitli'de sevenleriyle bir araya gelen sunucu Küçükkaya'yı ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı üretici kadınlar ve vatandaşlar tezahüratlarla karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Mersin milletvekili Aytuğ Atıcı, Mezitli Belediyesi Meclis üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

İlçede tüm kadınların umudu olan ve ekonomilerine katkı sunarak kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan Kadın Üretici Pazarı'ndaki stantları gezen Küçükkaya, "Kadınlar gülerse Türkiye güler, Türkiye kurtulacaksa kadınlarımızın kurtaracağını sürekli ekranlarda belirtiyorum" dedi.

Pazarın sadece kadınlar üzerine olduğu için ilgisini çektiğini belirten Küçükkaya, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerin kontrol ederken, tamamen organik gıdaların tadına baktı. Daha sonra Başkan Tarhan'ı yaptığı çalışmalardan dolayı ve kadınların ekonomik özgürlüklerini sağladığı için tebrik etti.

Ünlü sunucunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tarhan ise üzerinde Soli Pompeiopolis fotoğrafı bulunan gravürlü tabak hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükkaya, Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement