Küçüklerden İlçenin Büyüklerine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Küçüklerden İlçenin Büyüklerine Anlamlı Ziyaret

Küçük, sevecen ve sıcak kalpler; dedelerini, ninelerini ziyarete gitti. Beylikdüzü'nün minikleri, büyüklerini Beylikdüzü Huzur Evi'nde ziyaret etti.

31.03.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çocuklara eşlik etti.

Beylikdüzü'nün sevgi dolu minikleri, ilçenin büyüklerini ziyaret etti. Bizimkent İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin ve sınıf annelerinin eşliğinde Beylikdüzü Huzur Evi'ne gitti. Yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Yaşlı Emekli Engelli Rehabilitasyon ve Nakil hizmetleri Birimi'nin organize ettiği programda öğrenciler; dedelerine, ninelerine havlu, çorap hediye ederken verdikleri güller ise onları neşelendirdi.

Vefalı Davranış Başkanı Sevindirdi

Çocukların ziyaretine sevgiyle, mutlulukla karşılık veren yaşlılar miniklerle müzik eşliğinde keyifli zaman geçirdi. Ziyarete Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eşi Dilek İmamoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Nejla Kotil de katıldı. Sosyal sorumluluk bilinciyle daha önce Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne 4 adet hasta yatağı ve hasta bezi bağışında bulunan minikler, gün boyu büyüklerinden güzel hikayeler dinledi. Başkan Ekrem İmamoğlu, "Çocukların bu kadar bilinçli davranarak, manevi duyguları yoğun yaşaması beni çok sevindirdi. Geleceğe umutla bakmamak için hiçbir sebebimiz yok. Öğrencilerimizin hepsine gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçüklerden İlçenin Büyüklerine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement