Küçüköksüz: "Sabreden Üretici Kazanacak" - Son Dakika
Yerel

Küçüköksüz: "Sabreden Üretici Kazanacak"

Küçüköksüz: "Sabreden Üretici Kazanacak"

Ordu’nun Çamaş İlçe Ziraat Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, “Ocak ayının sonuna doğru fındık bulamayan ihracatçılar fiyatları 15 TL seviyesine yükseltmek zorunda kalacaktır.

26.12.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Çamaş İlçe Ziraat Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, "Ocak ayının sonuna doğru fındık bulamayan ihracatçılar fiyatları 15 TL seviyesine yükseltmek zorunda kalacaktır. Sabreden üretici kazanacak ve emeğinin karşılığını alacaktır" dedi.

Çamaş İlçe Ziraat Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, fındık fiyatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "Sabreden üretici kazanacaktır" diyerek sözlerine başlayan Başkan Muammer Küçüköksüz, üreticinin emeğinin hakkını alması gerektiğine vurgu yaptı. Fındık fiyatlarının 14 TL seviyesinden 11 TL'ye düşmesinden sonra, üreticinin pazara fındık indirmemesi konusunda uyarılarda bulunan Küçüköksüz, "Üreticimiz fiyatların yükselmemesi durumunda pazara fındığını indirmeyecek ve bu konuda tüm üreticiler olarak birlik ve beraberliğini koruyacaktır. Bunun sonucunda da Ocak ayının sonuna doğru fındık bulamayan ihracatçılar fiyatları 15 TL seviyesine yükseltmek zorunda kalacaktır. Sabreden üretici kazanacak ve emeğinin karşılığını alacaktır. Bunun için pazara fındık indirmesinler. Arz ve talepler doğrultusunda fındık fiyatları da bu sayede yukarı seviyelere çıkacaktır. Üreticilerin artık birlik zamanı gelmiştir" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçüköksüz: 'Sabreden Üretici Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement