Küçükyalı'dan Taraklı'ya Kardeş Okul - Son Dakika
Yerel

Küçükyalı'dan Taraklı'ya Kardeş Okul

Küçükyalı\'dan Taraklı\'ya Kardeş Okul

İstanbul Maltepe Küçükyalı ECA Elginkan İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimi 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Taraklı Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti.

23.12.2013 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Maltepe Küçükyalı ECA Elginkan İlkokulu Okul Aile Birliği yönetimi 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Taraklı Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti.

Küçükyalı ECA Elginkan İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Çakır ile Başkan Yardımcısı Filiz Gürbüz, eşi Hürol Gürbüz ile kardeş okul olmak istedikleri Taraklı İlçesindeki Atatürk İlkokulu'na misafir oldu.

Dilek Çakır kardeş okul olmak istedikleri Taraklı Atatürk İlkokulunu ve tarihi evleri ile ünlü Taraklı İlçesini ilk kez ziyaret ettiklerini belirtti. Daha önce okul idareci ile tanıştıklarını anlatan Çakır, "Okul yönetimi ile beraber yaptığımız görüşmeler neticesinde okulu gezdik Taraklı Atatürk İlkokuluna destek olabileceğimizi belirttik. Okulumuza yardımcı olmak bizi memnun edecek" dedi.

Taraklı Atatürk İlkokulu Müdürü Musa Gürol da Kardeş Okul Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Gürol, "Küçükyalı ECA Elginkan İlkokulu Okul Aile Birliğine, geldikleri için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlama okulumuza katkı sağlamak istemeleri bizi memnun etmiştir. Bundan sonra da el ele vererek gençliğimizi iyiye, güzele, doğruya yönlendirmede beraber hareket edeceğiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükyalı'dan Taraklı'ya Kardeş Okul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement