Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok - Son Dakika
3.Sayfa

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde tamamen yıkılan Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar Apartmanı'nda yaşayan Küçükyumuk ailesinden henüz haber alınamadı. Aileden haber alamayan yakınları, sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrısı yaptı.

31.10.2020 14:39  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 binanın yıkılmasına sebep olan ve onlarca binayı hasara uğratan depremin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin yoğun olarak çalıştığı Mansuroğlu Mahallesi'ndeki Doğanlar Apartmanı enkazından yaralılar çıkarılmaya devam ediyor.

5. KATTA YAŞIYORLARDI

Aynı binanın 5. katında yaşadıkları öğrenilen Küçükyumuk Ailesi ise göçük altında. Mert Küçükyumuk ve Eda Küçükyumuk çifti ile küçük çocukları Ateş'ten henüz bir haber alınamadı.

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

SOSYAL MEDYADAN YARDIM İSTEDİLER

Yakınlarına ulaşamadıklarını ve aradan geçen süreye rağmen bir haber alamadıklarını da belirten Mehmet Küçükyumuk, "Bayraklı Doğanlar Apartmanı'nda oturan Mert-Eda Küçükyumuk ve 2 yaşındaki Ateş Küçükyumuk'tan haber alamıyoruz. Deprem kriz merkezinde de hastanede yaralı olarak ya da enkazdan çıkarılmış olarak herhangi bir kayıtları yok. Yakınlarımızın enkaz altında olduklarını düşünüyoruz" paylaşımında bulunarak yetkililerden yardım istedi.

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok

21 DAİRELİK BİNADA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Enkaza dönen Doğanlar Apartmanı 7 katlı olup altında bir kafe bulunuyor. Depremde yola doğru devrilen 21 dairelik apartmanın enkazının altında kaç kişinin olduğu net bilinmiyor. Apartmandan 8'i sağ olmak üzere 9 kişi çıkarıldı. Çalışmalara vinç de eşlik ediyor.

Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi\'den haber yok
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Depremin üstünden saatler geçti, Doğanlar apartmanındaki Küçükyumuk Ailesi'den haber yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • HİS: HEPSİNE ALLAH YARDIM ETSİN 71 0 Yanıtla nk: amin 1 0 Giresunlu: Amin inşallah 0 0
  • hasan emre sapmaz: allah yardımcımları olsun 36 0 Yanıtla
  • Feriha: Çok üzgünüm umarım sağ çıkarlar Allahtan Ümit kesilmez 35 0 Yanıtla
  • the İMAM: AMİN İNŞALLAH 25 0 Yanıtla
  • Dersimli : Allahım şu bebeğin güzelliğine bi mucize olsun 2 0 Yanıtla
  • Noyan: Bu haberi okurken boğazım düğümlendi. Ne kadar mutlu ve güzel bir aileymiş. Ansızın gelen bir felaket ve Insanoglu çaresiz. Allah'ım içerde kalanlara yardım etsin. 2 0 Yanıtla
  • Vanlı: Aminn 1 0 Yanıtla

Advertisement