Kudaka'dan "Foto Safari" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kudaka'dan "Foto Safari" Etkinliği

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında ödül almış ve jürilik yapmış Türkiye’nin önde gelen fotoğraf editörleri, öğretim üyeleri ve fotoğraf sanatçılarını "foto safari" etkinliğiyle Erzurum'da buluşturdu.

30.06.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında ödül almış ve jürilik yapmış Türkiye'nin önde gelen fotoğraf editörleri, öğretim üyeleri ve fotoğraf sanatçılarını "foto safari" etkinliğiyle Erzurum'da buluşturdu.

KUDAKA'dan yapılan açıklamada, bölge turizm potansiyellerinin ve kış sporları altyapısının ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması, pazarlanması ve bölgenin önemli bir turistik destinasyon haline gelmesi amacıyla 27-29 Haziran 2014 tarihlerinde bölgede foto safari etkinliği düzenlendiği belirtildi.

Erzurum'da bir araya gelen fotoğrafçıların, 3 gün süren etkinlik boyunca kentin doğal güzellikleri, tarihi ve turistik mekanları ile sosyal yaşantısını görüntülediği ifade edilen açıklamada, "KUDAKA'nın davetlisi olarak kente gelen fotoğrafçılar, etkinliğin ilk gününde Tortum ve Uzundere, ikinci gününde ise Narman ve Pasinler ile Palandöken ve Tabyalarda fotoğraf çekimleri yaptı. Fotoğrafçılar ayrıca gezinin son gününde şehir merkezindeki Üç Kümbetler, Erzurum Kalesi, Çifte Minareli Medrese, Ulu Camii, Lala Paşa Cami, Yakutiye Medresesi, Rüstem Paşa Bedesteni gibi tarihi ve turistik mekanlarda çekimler yaparak kentin sosyal yaşantısını fotoğrafladı" denildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kudaka'dan 'Foto Safari' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement