Kudüs'te Ramazanda İhtiyaç Sahipleri ve Yetimlere Destek - Son Dakika
Güncel

Kudüs'te Ramazanda İhtiyaç Sahipleri ve Yetimlere Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sadakataşı ile Cihannüma'nın dağıttığı yardımlar Sadakataşı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cihad Terzioğlu ile röportaj Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen ile röportaj Yetim çocuklara yapılan yardın Giyim yardımından detaylar Sadakataşı ile Cihannüma dernekleri, Kudüs'te ihtiyaç sahiplerine ramazan kumanyası, yetim çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı.

24.06.2016 03:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sadakataşı ile Cihannüma'nın dağıttığı yardımlar

Sadakataşı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cihad Terzioğlu ile röportaj

Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen ile röportaj

Yetim çocuklara yapılan yardın

Giyim yardımından detaylar Sadakataşı ile Cihannüma dernekleri, Kudüs'te ihtiyaç sahiplerine ramazan kumanyası, yetim çocuklara bayramlık kıyafet dağıttı.

Kudüs'te ramazan faaliyetlerini sürdüren Sadakataşı Derneği, bu haftaki yardımlarını Cihannüma Derneğinin desteğiyle gerçekleştirdi. Daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, kumanyaları dernek üyelerince ulaştırıldı.

Doğu Kudüs'ün Selahaddin Eyyubi Caddesi'nde yer alan mağazaya davet edilen yetim çocuklar ise bayramda giyecekleri kıyafetleri kendileri seçti.

Yardım faaliyetlerine katılmak için Kudüs'e gelen Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen ve Sadakataşı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cihad Terzioğlu, yetim çocuklarla ilgilendi.

Kudüs\'te Ramazanda İhtiyaç Sahipleri ve Yetimlere Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kudüs'te Ramazanda İhtiyaç Sahipleri ve Yetimlere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement