Kügiad'tan Nafi Güral'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kügiad'tan Nafi Güral'a Ziyaret

Kügiad\'tan Nafi Güral\'a Ziyaret

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral'a bir ziyarette bulundu.

10.10.2013 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral'a bir ziyarette bulundu. Kütahya Porselen Fabrikasında gerçekleştirilen ziyarete KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Başkan Yardımcısı Erol Akdemir, Genel Sekreter Selman Hatipoğlu, Dernek saymanı Ali Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Selim Durmaz, Naciye Özkalkan, Merve Özçınar Gül, Nida Öztuğcu, Osman Baş ve Gökhan Karaaslan katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaret sonrası KUTSO Başkanı Güral, KÜGİAD Yönetim Kurulu'na bir fabrika gezisi tertip ederek yeni yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KÜGİAD tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından başarılı bulunarak destek alan "KÜGİAD 20.yılında 20 yeni girişimci kazandırıyor" adlı projenin büyük bir bölümünün tamamlandığını belirten KÜGİAD Başkanı Delen, projede final aşamasına geldiklerini söyledi. Delen: "Başarılı bulunarak destek alan ve başarıyla tüm aşamaları yürütülen projemizde artık finale yaklaştık. Yönetim Kurulu olarak bir final gecesi tertiplemeye karar verdik. KUTSO Başkanımız Sayın Nafi Güral'dan final programında konuşmacı olmasını talep ettik. Kendisi bizleri kırmadı ve teklifimizi kabul etti"dedi.

KÜGİAD'ın projesinin kapanış programı 4 Kasım 2013 günü gerçekleştirilecek ve kapanış programında KUTSO Başkanı Nafi Güral gençlere hitap edecek. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kügiad'tan Nafi Güral'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement