Kula AK Parti Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Kula AK Parti Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Kula AK Parti Şehitler İçin Mevlit Okuttu

AK Parti Kula İlçe Başkanlığı, son günlerde artan terör olaylarında hayatını kaybeden asker, polis, kamu görevlisi ve sivil vatandaşlar için Kula Çarşı Camisi’nde mevlit-i şerif okuttu.

25.08.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kula İlçe Başkanlığı, son günlerde artan terör olaylarında hayatını kaybeden asker, polis, kamu görevlisi ve sivil vatandaşlar için Kula Çarşı Camisi'nde mevlit-i şerif okuttu.

Mevlit-i şerif programına, 22. 23. ve 24. dönem AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kaçar ve kadın kolları üyeleri, Kula İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan ve gençlik kolları üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, son 1 ay içerisinde artan terör olaylarına dikkat çekerek, "Yaşanan terör olaylarında canını hiçe sayarak şehit düşen asker, polis, kamu görevlisi ve sivil vatandaşlarımızı unutmadık. Onlar bizler için, vatan için canlarını ortaya koyarak şehit düştüler. Biz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız da. İnşallah okuttuğumuz bu mevlit-i şerif şehit düşen kahramanlarımızın ruhlarına ulaşmıştır. Allah kahramanlarımızın yakınlarına ve ailelerine sabırlar versin."dedi.

Her gün duyduğu şehit haberlerinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Palabıyık, "Bu haberler, milletçe ihtiyaç duyduğumuz kardeşliğin husumet ve nefretle yer değiştirmesine müsaade etmemeliyiz. Masum canların katledilmesine sebep olanlar, kardeşlik ve huzurumuza saldıranlar bunda başarılı olamayacaktır. Bu ortamda bizlere düşün bir kez daha birbirimize sımsıkı kenetlenmektir. Ülkemiz, milletimiz, bayrağımız ve kardeşliğimiz üzerine oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula AK Parti Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement