Kula CHP'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Kula CHP'de Bayramlaşma Töreni

Kula CHP\'de Bayramlaşma Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

25.09.2015 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP kadın kolları ve gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Son günlerde artan, terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerden dolayı buruk sevinç yaşadıklarını ifade eden CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, "Terör olaylarında şehit düşen kahramanlarımızın aileleri olmak üzere bütün yoldaşlarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Sağlık mutluluk ve barış içerisinde nice bayramlar diliyorum."dedi. Partililer ile tek tek bayramlaşan CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu da yaptığı konuşmada artan terör olaylarına dikkat çekti. Huzurun sağlanması için meclis çalışmaları yaptıklarını ifade eden Nurlu, en kısa sürede ülkeyi huzura kavuşturacaklarını belirterek, törene katılan herkesin bayramını kutladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula CHP'de Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement