Kula'da 2 Bin 948 Öğrenci Süt İçecek - Son Dakika
Yerel

Kula'da 2 Bin 948 Öğrenci Süt İçecek

Kula\'da 2 Bin 948 Öğrenci Süt İçecek

Okul Sütü Projesi kapsamında Manisa’nın Kula ilçesindeki ana sınıfı ve ilkokullarda öğrenim gören 2 bin 948 öğrenciye dönem boyunca süt dağıtımı yapılacağı bildirildi.

11.02.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Sütü Projesi kapsamında Manisa'nın Kula ilçesindeki ana sınıfı ve ilkokullarda öğrenim gören 2 bin 948 öğrenciye dönem boyunca süt dağıtımı yapılacağı bildirildi. Kula'da 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemi Okul Sütü Projesi kapsamında 28 okulda süt dağıtımı ile başladı.

Okul Sütü Projesi kapsamında Kula Kenan Evren İlkokulunda süt dağıtımına katılan Kula Kaymakamı Murat Güven ve beraberindeki şube müdürleri Ethem Dağlı ile Sabahattin Öner, İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, Eğitim Bir-sen Kula Şube Başkanı Adem Sümen sütlerin haftanın 3 günü öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

Kula Kaymakamı Murat Güven, ilköğretim çağındaki öğrencilere süt tüketim ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırarak dengeli beslenmelerine katkıda bulunmak suretiyle zihinsel ve fiziksel olarak gelişimlerinin artırılmasını hedefleyen Okul Sütü Projesi ile ayrıca, süt üreticisine destek olunmasının amaçlandığını ifade etti.

Uygulamadan memnun olan çocuklar ise dağıtılan sütleri içerek teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da 2 Bin 948 Öğrenci Süt İçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement