Kula'da İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri İçin Yemek İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kula'da İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri İçin Yemek İhalesi Yapıldı

Kula\'da İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri İçin Yemek İhalesi Yapıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde, taşımalı sistemle eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencileri için öğle yemeği ihalesi yapıldı.

10.07.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde, taşımalı sistemle eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencileri için öğle yemeği ihalesi yapıldı.

Kula ilçesinde, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için öğle yemeği ihalesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. 12 firmanın katıldığı ihale, Hacı Ömer Özboyacı Endüstri Teknik Lisesi Müdürü Hüseyin İzci Başkanlığı'nda yapıldı. İhaleye katılımcı firmalar, kapalı zarf içinde tekliflerini komisyona sundu.

İhale Komisyonu Başkanı Hüseyin İzci, ihalenin sona ermesinin ardından yaptığı konuşmada, "12 firmanın katıldığı sıcak öğle yemeği ihalesi sona erdi. İhalede henüz kazanan olmaz iken, ihalenin itiraz süresi devam ediyor. İtiraz süreci en kısa zamanda tamamlandıktan sonra açıklanacaktır" dedi. İzci, ihaleyi alan firmanın 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında ilçe genelindeki bin 275 öğrenciye sıcak öğle yemeği vereceğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri İçin Yemek İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement