Kula'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kula'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Kula\'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Kula’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, Kula Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

24.11.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula'da 24 Kasım Öğretmenler Günü, Kula Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Kula Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü törenine Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Nedim Yerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ethem Dağlı ve Sabahattin Öner, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğrenciler katıldı. Kula Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program, Kula Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla devam etti. Kula Yunus Emre Kent Meydanı Kültür Merkezi toplantı salonundaki program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, her alanda kalkınmanın temelini eğitimin oluşturduğunu ifade etti. Çarpan, "Öğretmenler toplumsal yaşamı şekillendirmek için güç, gelecek için ise rehberlerimizdir. Özgür, bağımsız düşünen, özgüven sahibi, problem çözüm yeteneği olan, bilim ve teknoloji üreten kişiler yetiştirenler şüphesiz öğretmenlerimizdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni düzenlendi. Emekli olan öğretmenlere hizmet ve şeref belgesi verildi. Ardından Müzik Öğretmeni Saliha Gül önderliğinde Anadolu Öğretmen Lisesi Müzik Kulübü öğrencilerinin hazırladığı mini konser dinleyicilerden büyük alkış aldı. Öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğretmenlere Kula Kaymakamı Murat Güven ve diğer protokol üyeleri tarafından ödül verildi. Ayrıca öğretmenler günü münasebetiyle öğrenciler arasında düzenlenen yazı, şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement