Kula'da Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kula'da Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kula\'da Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde 2014 yılı içersinde genel bütçe kapsamında yapılacak ve yapılmakta olan kamu yatırımlarına ilişkin değerlendirme ve koordinasyon toplantısı Kula kaymakamı Hakan Hakyemez başkanlığında yapıldı.

10.06.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde 2014 yılı içersinde genel bütçe kapsamında yapılacak ve yapılmakta olan kamu yatırımlarına ilişkin değerlendirme ve koordinasyon toplantısı Kula kaymakamı Hakan Hakyemez başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Salih Yavuzer, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, sağlık grup başkanı Dr. Rahşan Erkan, Kula İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Atakan Bedez, Kula İlçe Yazı İşleri Müdürü Ziya Eroğlu ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda yatırımcı kuruluşlar 2014 yılı içerisinde gerçekleştirecekleri yatırımlara ilişkin sunumlar yaptı.Konuyla ilgili konuşan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, "Kamu yatırımlarına gerçekleştirme süreçleri bizim için birinci öncelikli konudur. Bu hususlarda hiçbir gecikme ve eksikliğe meydan vermeden hızlı bir şekilde bu yatırımları sonuçlandırmak ve halkımızın hizmetine sunmak en temel vazifemizdir. Bütün yatırımcı kuruluşların bu bilinçle hareket etmesini istiyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Yatırım Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement