Kula'daki Numarataj Çalışmalarını Büyükşehir Yapacak - Son Dakika
Yerel

Kula'daki Numarataj Çalışmalarını Büyükşehir Yapacak

Kula\'daki Numarataj Çalışmalarını Büyükşehir Yapacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kula’da zabıta müdürlüğü tarafından yürütülen, tüm ev ve sokakların numaralandırılması ve fotoğraflanması çalışmalarını devraldı.

21.07.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Kula'da zabıta müdürlüğü tarafından yürütülen, tüm ev ve sokakların numaralandırılması ve fotoğraflanması çalışmalarını devraldı. Kula'daki adres ve numarataj çalışmalarını 22 Temmuz tarihinden itibaren Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yürütecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Kula'daki numarataj çalışmalarını Kula Belediyesi'nden devraldı. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Adres ve Numarataj yetkisini Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'na bağlı Coğrafi Bilgi Sistemleri Müdürlüğü'ne vermesinden sonra hızla çalışmalara başladıklarını belirten Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Kula'daki adres ve numarataj çalışmalarının artık Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütüleceğini ve sistemin en hızlı şekilde Kula'ya hizmet edeceğini belirtti. Memiş, "22 Temmuz tarihinden itibaren adres bilgilerinin güncellenmesi ve numarataj çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi yürütecek, burada yaptığımız çalışmalar sokak sokak, hane hane devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde Kulalı hemşehrilerimiz hiçbir sıkıntı yaşamadan işlemlerini kolayca ve kaliteli bir şekilde yapabilecekler" diye konuştu.

MEMİŞ, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kula'da yapılan numarataj çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ile yerinde inceleme fırsatı bulan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, saha çalışması yapan personelle de sohbet ederek, çalışmaların son durumunu değerlendirdi. Memiş, Adres ve Numarataj sisteminin ilçeler ile entegrasyonunun hızlı bir şekilde sağlanacağını belirtti.

KULA'DAKİ ÇALIŞMALARI BÜYÜKŞEHİR YAPACAK

Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülen numarataj ve bilgi sistemlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devri ile ilgili olarak konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, "Manisa Belediyesinin, Büyükşehir yasası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi olmasından sonra numarataj çalışmaları ve altyapı sistemlerinin hazırlanması Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılıyordu. Gerçekleştirilen çalışmalar ve altyapı sistemlerinin tamamlanmasından sonra 22 Temmuz tarihinden itibaren bütün çalışmalar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Kulalı hemşehrilerimiz daha iyi ve kaliteli bir hizmet alacak" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'daki Numarataj Çalışmalarını Büyükşehir Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement