Kula Emniyeti'nden Bayram Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Kula Emniyeti'nden Bayram Tedbirleri

Kula Emniyeti\'nden Bayram Tedbirleri

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde alınan tedbirler en üst düzeye çıkarıldı.

21.09.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde alınan tedbirler en üst düzeye çıkarıldı.

9 günlük Kurban Bayramı süresince Kula'da genel güvenlik ve asayişin temini amacıyla Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir dizi tedbirler alındı. Alınan tedbirler hakkında bigli veren Kula İlçe Emniyet Müdür Vekili Hamdi Üğrü, "Hayvan pazarı, pazaryerleri ve çarşılar gibi bayram öncesi ve bayram süresi içerisinde halkımızın yoğun olarak bulunacağı bölgelerde, kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ve otogarlardaki olumsuz olayların önlenmesi amacıyla motorize ve sivil ekiplerimizi takviye ettik. Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle ziyaret ve tatil amacıyla ikametlerinden uzun süre ayrı kalacakları ve birçok iş yerinin de kapalı olacağı düşünülerek evden ve iş yerinden hırsızlık olaylarının önlenmesi için ek tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın da daha duyarlı olmalarını ve evden uzun süre ayrılacak olan aileler kapılarını sadece çekerek değil kilitleyerek evden ayrılmalarını, ayrıca polis olarak bizlerin de tedbirlerimizi arttırdığımızı bilmelerini isterim." şeklinde konuştu. Bayram süresi boyunca trafik yönünden de tedbirlerin arttırıldığını ifade eden Üğrü, şöyle konuştu: "Bölgemiz trafik yoğunluğu açısında büyük bir öneme sahiptir. Bölgemize kazaların olmaması için de yol kontrollerimizde takoğraf, hız, emniyet kemeri, alkol denetimi, kural ihlallerini denetleyerek, bayram boyunca üzücü olaylara sebebiyet verilmemesi için gerekli tedbirlerimizi aldık ve uygulamalara da başladık. Halkımızın ihbar, istek ve şikayetlerinin değerlendirilmesinde ve takibinde gerekli hassasiyeti göstererek ihtiyaç durumunda 155 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler."

Tüm Kula halkının Kurban Bayramı'nı kutladığını da sözlerine ekleyen Üğrü, sorunsuz bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Emniyeti'nden Bayram Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement