Kula İçin İşbirliği Yapacaklar - Son Dakika
Yerel

Kula İçin İşbirliği Yapacaklar

Kula İçin İşbirliği Yapacaklar

CHP Kula İlçe Teşkilatından Kula’ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu’na ’Hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirdi.

25.11.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kula İlçe Teşkilatından Kula'ya yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu'na 'Hoş geldin' ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kula'nın yeni Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

CHP'liler ziyarette Kula üzerine konuşup, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, "CHP İlçe örgütü olarak, Kula ilçesinin daha huzurlu ve yaşanılabilir bir yer olması için Emniyet Müdürlüğümüzün hizmetlerine, elimizden gelen her ne varsa her zaman destek ve yardımcı olacağız. Bu meyanda her türlü fedakarlığa her zaman hazırız." dedi.

Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu ise, "Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Teşkilatımıza yardım ve destek sözünüze ve samimiyetinize de teşekkür ediyorum. İlçemizin huzuru ve yaşanabilir bir yer olması, öncelikle ilçe sakinlerinin seçilmiş yöneticileri olarak sizlere yükümlülük getirmektedir. Emniyet Teşkilatı olarak her zaman vatandaşımızın yanında ve hizmetindeyiz." şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, iyi niyet dilekleriyle sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula İçin İşbirliği Yapacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement