Kula Kaymakam Cıbır'a Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kula Kaymakam Cıbır'a Veda Etti

Kula Kaymakam Cıbır\'a Veda Etti

Kula Kaymakamlığı'ndan Balıkesir'in Savaştepe ilçe kaymakamlığına tayin olan Kaymakam Yusuf Cıbır'a veda yemeği düzenlendi.

23.08.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Kaymakamlığı'ndan Balıkesir'in Savaştepe ilçe kaymakamlığına tayin olan Kaymakam Yusuf Cıbır'a veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu, İlçe Emniyet Müdürü yardımcısı Serdar Kalfa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula Esnaf Odası Başkanı Ali Yiğen, Mal Müdürü Bülent Oğraş, Müftü Talat Özmet, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra daire amirleri ve davetliler katıldı.

Gecede konuşma yapan Kaymakam Yusuf Cıbır, "Kula'dan istemeden, talep etmeden tayinimiz çıktı. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Gideceğimiz görev yerinde de buradaki gibi aşkla şevkle insanlarımızı severek, çalışma arkadaşlarımızı, mesai arkadaşlarımızı severek sayarak çalışacağız. Kula'da 2 yıl olmasına az kalmıştı. Güzel günlerimiz, güzel anılarımız geçti. Kula'da istekle çalıştık. İnsanları kırmamaya çalıştık. Herkesi dinlemeye çalıştım. Her görüşten arkadaşlarla oturup sohbet ederek fikir alış verişinde bulundum. Herkese eşit mesafede olmaya çalıştım. Sevmiştim Kula'yı. Bizim memlekete de benziyordu. Kula'yı eşim de çok sevdi. Kaderde iki yılda ayrılmak varmış. Burada sevdiğimiz dostlarımız, sevdiğimiz arkadaşlarımız var. Güzel dostluklar, güzel arkadaşlıklar kurduk. Acı tatlı günlerimiz oldu. Bazen bazılarınıza hafiften kızmış da olabilirim. O arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'ne gidiyorum. Orada da aynı Kuladaki gibi çalışacağız. İki yılda tayinimiz çıktı diye kimseye kırgın ve küskün değilim. Çünkü kaderi çizen bir Mevla var bizde oynuyoruz. Bizler aynı kader içinde çalışıyoruz. Bunlar küçük molalar. Bizler bakanlığa bağlıyız. 81 il ve ilçelerinde görev yapmaya hazır bir şekilde donanıma sahibiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Kaymakam Cıbır'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement