Kula ve Sarıgöl'de Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Kula ve Sarıgöl'de Kar Yağışı

Kula ve Sarıgöl\'de Kar Yağışı

Manisa'nın Kula ve Sarıgöl ilçelerinde kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

13.01.2015 12:47  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ve Sarıgöl ilçelerinde kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar yüküne dayanamayan Kula'daki çok sayıda ağacın dalları kırılırken, bir ağaç kökünden devrildi. Sarıgöl'de ise taşımalı sisteme bağlı okulların bugün tatil edildiği duyuruldu.

Her iki ilçede dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, yolları ve sokakları beyaza bürüdü. Kula'da Şehitlik Caddesi, Tabduk Emre Caddesi, Hastane Caddesi ve Kent Meydanı'nda 30'a yakın ağacın dalları, kar yüküne dayanamayıp kırıldı. Bir ağaç ise kökünden devrildi. Sabah çalışma başlatan Kula Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yollardaki ağaç dallarını ve kökünden devrilen ağacı kaldırdı.

Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu ise Sarıgöl'de taşımalı sisteme tabi okulların kar nedeniyle tatil edildiğini duyurdu. Kaymakam Kılınç, "Kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapmakta olan Alemşahlı, Güneydamlar, Şeyhdavutlar, Yeniköy, Karacaali, Kızılçukur, Dindarlı, Dadağlı okullarımızda bir gün tedbir amaçlı tatil yaptık. Sarıgöl- Buldan karayolunda ulaşım kontrollü olarak yapılmaktadır" dedi. - Kula

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kula ve Sarıgöl'de Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement