Kulaçlar Değirmendere'de Atıldı - Son Dakika
Güncel

Kulaçlar Değirmendere'de Atıldı

9. Gölcük Değirmendere Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonasında Büyükşehir standı büyük ilgi gördü

05.08.2014 10:54  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımları sayesinde yeniden gülen Körfez sularında bu yıl da kulaçlar atılmaya başladı. Gölcük Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği, GHSİM Kocaeli İl Müdürlüğü ve DESSAT işbirliği ile 9. Gölcük Değirmendere Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarışların düzenlendiği Çınarlık Meydanı Sahili'nde ağustos ayında gerçekleştireceği Açık Su Yüzme Yarışları için bilgilendirme standı açtı. Vatandaşlar, yarışlarla ilgili bilgi verilen standa yoğun ilgi gösterdi.

YARIŞLAR AĞUSTOS AYINA DAMGA VURACAK

Büyükşehir'in düzenleyeceği Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası, 16-23 ve 30 Ağustos tarihlerinde Kandıra, Darıca ve Karamürsel sahillerinde gerçekleştirilecek. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Yüzme İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan şampiyona Kocaeli'nin Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ile Kandıra'nın Kerpe ve Darıca Bayramoğlu halk plajlarında yapılacak. Şampiyonanın ilk etabı 16 Ağustos Cumartesi günü Kandıra Kerpe Halk Plajı'nda, ikinci etabı 23 Ağustos Cumartesi günü Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda yapılacak. Şampiyonanın son etabı ise 30 Ağustos Cumartesi günü Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda yüzülecek. Yarışlara Kocaeli'den ve Türkiye'nin her köşesinden ve her yaş grubundaki yüzücüler katılabilecek. Yarışmada dereceye girenlere madalya ve nakdi ödül verilecek.

12 KATEGORİDE

Yarışlara, 12-14; 15-18; 19-25; 26-35; 36-45 ve 46 yaş üstü yüzücüler katılacak. Bu 6 farklı yaş kategorisi kadın-erkek grupları eklendiğinde 12 olarak belirlenecek. Tüm kategorilerde kadın-erkek gruplarında birinci olanlara 400 TL, ikinci olanlara 300 TL, üçüncü olanlara ise 200 TL ödül ve madalyaları verilecek.

BAŞVURU SÜRESİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan yarışlara katılmak isteyen vatandaşlar için başvuru süresi devam ediyor. Vatandaşlar başvuru formuna Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden erişebiliyor. Başvuru formunun eksiksiz olarak doldurup ilgili bölümlerini imzaladıktan sonra belgenin yeniden taratılarak aciksuyuzme@kocaeli.bel.tr adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor. Kayıt yaptıran yüzücüler yarışma günü 09.00'da Yüzme İl Temsilcisine elden kesin kayıt yaptırabilecek.

YARIŞLAR VE SON BAŞVURU TARİHLERİ

Yarışmaya katılmak isteyen yüzücüler için son başvuru tarihleri ise şöyle:

Kandıra Kerpe Halk Plajı'nda 16 Ağustos Cumartesi günü yapılacak yarış için son başvuru tarihi 15 Ağustos Cuma saat 17.00, 23 Ağustos Cumartesi günü Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda yapılacak yarış için son başvuru tarihi 22 Ağustos Cuma saat 17.00 ve 30 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda yapılacak yarış için son başvuru tarihi ise 29 Ağustos Cuma saat 17.00 olarak belirlendi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün 335 0 223 numaralı telefonundan başvurular ve yarışlarla ilgili detaylı bilgi edinebilir. Ayrıca Yüzme İl Temsilciliği'nden konuyla ilgi bilgi alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kulaçlar Değirmendere'de Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement