Kulaçlar Türk-Yunan Dostluğu İçin Atıldı - Son Dakika
Güncel

Kulaçlar Türk-Yunan Dostluğu İçin Atıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Meis Adası'ndan görüntüler Yarışmacılardan görüntüler Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in açıklamaları Yarışmadan görüntüler Yarışmayı birinci bitiren Dilay Erkal ile ropörtaj - Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Uluslararası Meis-Kaş Yüzme Yarışması başladı Antalya'nın Kaş ilçesinde Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Uluslararası Meis-Kaş Yüzme Yarışması başladı.

05.06.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Meis Adası'ndan görüntüler

Yarışmacılardan görüntüler

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in açıklamaları

Yarışmadan görüntüler

Yarışmayı birinci bitiren Dilay Erkal ile ropörtaj - Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Uluslararası Meis-Kaş Yüzme Yarışması başladı

Antalya'nın Kaş ilçesinde Likya-Kaş Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Uluslararası Meis-Kaş Yüzme Yarışması başladı.

Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon çerçevesinde, Yunanistan'ın Meis Adası Limanında başlayan yarışa, 46'sı kadın 1'i engelli toplam 212 yüzücü katıldı.

11 yabancı sporcunun da yarıştığı etkinliğe katılanlar, teknelerle Türk topraklarına en yakın Yunan adası olan Meis'e götürüldü. Başlama noktasındaki hazırlıkların ardından Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Demre Kaymakamı Murat Uz ve Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile yüzücüler, denize atlayarak yarışa başladı. Yarışmacılar, Meis-Kaş arasında 7 bin 100 metre kat edecek.

Kaş Belediye Başkanı Kocaer, yarışma öncesi yaptığı konuşmada, festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmanın Türkiye ve Yunanistan ile dünya barışına katkı sunduğunu belirterek "Dünya barışının, Türk-Yunan dostluğunun kalıcı olmasını istiyoruz. Bu kulaçlar barış için atılıyor." dedi.

Kulaçlar Türk-Yunan Dostluğu İçin Atıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kulaçlar Türk-Yunan Dostluğu İçin Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Siirt'te Ramazan Ayında Çiğköfte İftar Sofralarının Vazgeçilmezi
    11:03 Siirt'te Ramazan Ayında Çiğköfte İftar Sofralarının Vazgeçilmezi

    Siirt'te Ramazan ayında çiğ köfte satışı yoğun talep görüyor. İşletme sahipleri, çiğ köftenin iftar sofralarına farklı bir lezzet kattığını belirtiyor. Müşteriler ise çiğ köfteye büyük ilgi gösteriyor.

  • Afyonkarahisar'da Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Ele Geçirildi
    11:03 Afyonkarahisar'da Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Salar beldesindeki bir evde ruhsatsız tabanca bulundurduğu bilgisi üzerine baskın düzenledi. Baskında 1 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet mermi, 2 adet kurusıkı tabanca ve 81 adet kurusıkı mermi ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

  • Sırrını Biliyorum Filminin Galası Bursa'da Yapıldı
    11:03 Sırrını Biliyorum Filminin Galası Bursa'da Yapıldı

    Yönetmen Battal Karslıoğlu'nun yönettiği 'Sırrını Biliyorum' filminin galası, Bursa Osmangazi'de sinemaseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Filmin oyuncuları ve yapımcıları da galada hazır bulundu. Film, küçük bir kız çocuğunun hayallerini gerçekleştirmek için yaşadığı zorlu süreci ele alıyor.

  • Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yapay Zeka ile Hasta Teşhisi ve Tedavi Planlaması Yapılıyor
    11:03 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yapay Zeka ile Hasta Teşhisi ve Tedavi Planlaması Yapılıyor

    Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde geliştirilen 'CranioCatch' adlı yapay zeka sistemi sayesinde hasta ağzındaki sorunların teşhisi ve dişe uygulanacak tedavi planlaması yapılarak, hekimin teşhis süresi kısaltılıyor ve hastaya avantaj sağlanıyor. Yapay zeka, karar destek sistemi olarak kullanılarak çürüklerin tespit edilmesi ve hastaya görsel olarak gösterilmesi sağlanıyor. Ayrıca, hastanın çekilen filminin yapay zekaya aktarılmasıyla saniyeler içinde teşhis ve tedavi planlaması yapılıyor. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde kullanılan bu yazılım, diş hekimliği fakültelerinde eğitim modülü olarak kullanılmaya başlanmıştır ve Sağlık Bakanlığı tarafından Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde pilot uygulamasına başlanacaktır. Ayrıca, dijital diş hekimliği uygulamaları da yaygınlaşmaktadır ve 5 yıl içinde dijital diş hekimliğinin Türkiye'de yüzde 60 oranında yaygınlaşması beklenmektedir.

  • Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı
    11:02 Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı

    Gediz ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Yunus Altıngemi, Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı. Altıngemi, adalet ve güvenliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği, Uluslararası tüm ülkelere sağlamayı amaç edinmiş, küresel bir kuruluş olan Birleşmiş Milletler büyükelçiliği görevine atanarak hemşerilerini gururlandırdı.

  • Gediz'de Çarşamba Pazarı'nın Üstü Kapatılacak
    11:02 Gediz'de Çarşamba Pazarı'nın Üstü Kapatılacak

    Gediz ilçesindeki Çarşamba pazarının üstü kapatılarak otopark sorunu çözülecek.

  • Eskişehir'de 152 şüpheli yakalandı
    11:00 Eskişehir'de 152 şüpheli yakalandı

    Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, 36 şahıs 5 yıla kadar hapis cezasıyla, 5 şahıs 5-10 yıla kadar hapis cezasıyla, 4 şahıs 10 yıl ve üzeri hapis cezasıyla, 107 şahıs ise ifadeye yönelik aranıyordu. Toplamda 152 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

  • Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor
    10:59 Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Binada 13 peron bulunacak ve çatı, sıva, mekanik ve elektrik imalatları sürüyor. Terminal binası, toplamda bin 910 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


Advertisement