Kulalı Çiftçilerin Don ve Sel Zararı Ödenecek - Son Dakika
Yerel

Kulalı Çiftçilerin Don ve Sel Zararı Ödenecek

Kulalı Çiftçilerin Don ve Sel Zararı Ödenecek

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 1 Ocak ve 25 Haziran 2015 tarihlerinde Kula’da yaşanan don, aşırı yağış ve sel baskınlarından dolayı ekili ürünleri zarar gören 423 çiftçinin ödeneklerinin en kısa zamanda kendilerine ulaştırılacağını söyledi.

10.08.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 1 Ocak ve 25 Haziran 2015 tarihlerinde Kula'da yaşanan don, aşırı yağış ve sel baskınlarından dolayı ekili ürünleri zarar gören 423 çiftçinin ödeneklerinin en kısa zamanda kendilerine ulaştırılacağını söyledi.

AK Partili Uğur Aydemir, Kula İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kulalı çiftçilerin afet zararlarına değindi. Aydemir, "İlçe tarım müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmaları takip ediyorum. Son olarak yapılan çalışmalarda, 1 Ocak 2015 ve 25 Haziran 2015 tarihleri arasında Kula ilçesi ve mahallelerinde meydana gelen don, aşırı yağış, dolu ve sel baskınından dolayı tarlası ve ekili ürünü zarar gören çiftçilerimize, Kula Kaymakamlığı ve ilçe tarım müdürlüğünün yürüttüğü proje ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Genel Müdürlüğü'nün destekleri ile nakdi yardımda bulunulacak. Başvuruda bulunan 423 çiftçimizin alacakları ödenekler en kısa sürede kendilerine ulaştırılacak." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kula İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısu ise Aydemir'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulalı Çiftçilerin Don ve Sel Zararı Ödenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement