Kule Sini Restaurant Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Kule Sini Restaurant Yenilendi

Kule Sini Restaurant Yenilendi

Kule Sini, yenileme çalışmalarını tamamlayarak yepyeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

21.05.2014 16:14  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adese'nin tescilli markası Kule Sini Restaurant, hizmet kalitesini artırmak ve müşterilerine daha keyifli bir ortamda yemek ziyafeti sunmak için baştan aşağı yenilenerek, modern ve ferah bir görünüme kavuşan Kulesini, yeni yüzüyle misafirlerine kapılarını açtı. Aydınlatmadan masa sandalyeye, dekorasyondan personel kıyafetlerine kadar büyük bir değişimden geçen Kule Sini, yeniliğin Konya'daki öncüsü olmaya devam ediyor.

Türk ve Dünya mutfağına ait birbirinden lezzetli yemekleri Konya'nın en yüksek noktasında, doyumsuz bir şehir manzarası eşliğinde misafirleri ile buluşturan Kule Sini, Konya'da 360 derece dönme özelliğine sahip ilk ve tek restoran olmasıyla dikkat çekiyor. 2 ay önce başlayan yenileme çalışmalarını hızlıca tamamlayarak, restoranı misafirlerinin beğenisine sunan Kule Sini, Türk ve Dünya mutfağının yanı sıra Konya ve Osmanlı mutfağına ait zengin menüsünü şehir manzarasıyla birleştirerek misafirlerinin yemek keyfini arttırmayı amaçlıyor.

Kule Sini, restaurant katının yanı sıra cafe katıyla da müşterilerine mutlu anlar yaşatacak deneyimler sunuyor. Kule Sini, cafede yer alan seyir terasıyla Konyalılara ve şehir dışından gelen misafirlerine panoramik bir şehir manzarası keyfi yaşatıyor.

Günümüzde değişimin çok hızlı yaşandığını ve şirketlerin bu değişime ayak uydurabilmek için kendini sürekli yenilemesi gerektiğini belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, "Kule Sini, mimari yapısından ve dekorasyonuna, personel kıyafetlerinden masa sandalyesine kadar her şeyiyle baştan aşağı yenilendi. Kule Sini'de yaptığımız yenilikler hem İttifak Holding hem Adese hem de Konya için yenilenmenin bir simgesidir. Eşsiz Konya manzarası, her damak tadına hitap eden menüsü ve uzman personeliyle Kulesini Restaurant'ın yeni yüzünün de beğeni kazanacağını umuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kule Sini Restaurant Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement