Kuleli Askeri Lisesi 168. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Kuleli Askeri Lisesi 168. Dönem Mezunlarını Verdi

Kuleli Askeri Lisesi 168. dönem mezunlarını verdi.

11.07.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuleli Askeri Lisesi 168. dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine komutanların yanı sıra oğlunu askeri liseden mezun eden Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Kuleli Askeri Lisesi'nde bugün mezuniyet heyecanı yaşandı. Mezuniyet nedeniyle Kuleli Askeri Lisesi'nde düzenlenen törene Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Kuleli Askeri Lisesi Komutanı Kurmay Albay Erdoğan Alp, bazı emekli komutanlar ile Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören, öğrencilerin bando eşliğinde geçişi ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, kürsüye gelen Kuleli Askeri Lisesi Komutanı Kurmay Albay Erdoğan Alp, öğrencilerin bugün terlerinin karşılığını bulduğu gün olduğunu söyledi.

Daha sonra öğrenciler adına konuşan okul birincisi Kerem İlhan ise, Kuleli ailesinin içerisine girdikten sonra kendilerini çağdaş ve modern seviyede yetiştirdiklerini, bir taraftan da bedenen ve ruhen Türk Silahlı Kuvvetleri'nin istediği seviyeye ulaşmayı hedef edindiklerini dile getirdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından Öğrenci Şeref Andı okunurken, okul birincisi Kerem İlhan tarafından Yaş Kütüğü'ne dönem plaketi çakıldı.

İlk olarak dereceye giren öğrencilere diplomaları verilirken, daha sonra tüm öğrenciler diplomalarını aldı. Diploma töreninden sonra ise bir başka heyecan yaşandı. Kuleli Askeri Lisesi Komutanı Kurmay Albay Erdoğan Alp, Kurmay Albay Muammer Aygar'a görevi devretti. Görev değişimin ardından Kuleli Marşı ve tören geçidi ile program sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuleli Askeri Lisesi 168. Dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement