Kullanım Fazlası Eşyalar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor - Son Dakika
Yerel

Kullanım Fazlası Eşyalar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Kullanım Fazlası Eşyalar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, kullanım fazlası eşyalarınızı bir telefonla evlerden alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

09.04.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, kullanım fazlası eşyalarınızı bir telefonla evlerden alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Harmancık Mahallesi'nde bulunan Sosyal Yardım Merkezi'nde binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzatan Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yardımseverlerin kullanım fazlası eşyalarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırsever vatandaşların kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya ile mutfak eşyaları belediye ekiplerince bir telefonla alınıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bağışlanan eşyaların toplandığı depoda beyaz eşyadan mobilyaya ve mutfak gereçlerine kadar birçok temel ev eşyası bulunuyor.

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Evlerde kullanılmayan ve atıl duran eşyalar birçok ailenin ihtiyacını karşılayabilir. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, halı, mobilya gibi ev eşyalarını yenileyen vatandaşlarımızın kullanmadığı eşyalarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için belediyemiz köprü vazifesi görmektedir. Bağışta bulunulan eşyaların kullanılabilir ve sağlam durumda olması gerekmektedir. Ekiplerimiz, 3270506 numaralı telefonları arayan vatandaşlarımızın evlerinden beyaz eşya, mobilya ve diğer ev eşyalarını alarak belediyemize ait Yaylapınar Kaş Mahallesi'ndeki depoda toplamaktadır. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre de depodan sevk edilmektedir" denildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kullanım Fazlası Eşyalar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement