Kullanmadığın Kıyafetinle Sen de Bir Kişiyi Sevindir" - Son Dakika
Yerel

Kullanmadığın Kıyafetinle Sen de Bir Kişiyi Sevindir"

Kullanmadığın Kıyafetinle Sen de Bir Kişiyi Sevindir"

Bayraklı Belediyesi kış öncesi sosyal market aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteği sağlayarak yüzleri güldürüyor.

22.10.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi kış öncesi sosyal market aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteği sağlayarak yüzleri güldürüyor. Bağışları artırmak için harekete geçen belediye, "Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir" ismiyle bir kampanya başlattı.

Bayraklı Belediyesi, havaların iyiden iyiye soğuduğu şu günlerde "Kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir" ismiyle bir kampanya başlattı. Vatandaşlar kullanmadığı ya da küçük gelen kıyafetleri sosyal marketlere ya da mahallerdeki semt merkezlerine bırakabilecek. Bağışlanan giyim eşyaları tek tek elden geçirilerek çamaşırhanede yıkanıyor, temizlendikten sonra ütülenerek sosyal marketin yolunu tutuyor. Eşyalar burada çalışanlar tarafından yazlık-kışlık, giyim türü ve cinsiyete göre ayrılıyor. Belediye yetkilileri kış aylarında kaban, ceket, kazak ve bot gibi kışlık giyim eşyalarının daha çok tercih edildiğini ifade etti.

"SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, sosyal marketler aracılığı ile birçok vatandaşın yüzünü güldürdüklerini belirterek, "Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz. Bu proje gerçekten önemli. Küçük gelen veya kullanılmayan giyim eşyalarını bu marketlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Böylelikle bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Vatandaşlarımızı özellikle bu aylarda kışlık giyecek konusunda bağış yapmalarını talep ediyoruz. Bunun için de, 'kullanmadığın kıyafetinle sen de bir kişiyi sevindir' diyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kullanmadığın Kıyafetinle Sen de Bir Kişiyi Sevindir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement