Kulp SYDV'den Yardıma Muhtaç Ailelere Yemek Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kulp SYDV'den Yardıma Muhtaç Ailelere Yemek Yardımı

Kulp SYDV\'den Yardıma Muhtaç Ailelere Yemek Yardımı

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ve yardıma muhtaç 80 aileye iftar yemeği yardımı yapılıyor.

05.07.2014 14:33  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından fakir ve yardıma muhtaç 80 aileye iftar yemeği yardımı yapılıyor.

Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı'nın talimatıyla SYDV tarafından görevlendirilen personellerce hazırlanan iftar yemeği ailelere kapıda teslim ediliyor. Kulp SYDV Müdürü Sinan Buluttekin, vatandaşların ihtiyaçlarını doğru tespit edip ona göre yardım yapmak gerektiğini söyledi. Buluttekin, "Vakfın bünyesinde bulunan son derece sağlıklı ve modern mutfakta, gönüllü çalışan vakfın personelli her gün yaşlı ve kimsesiz 80 aileye sıcak yemek dağıtımı yapılmaktadır. Mutfaklarımızda hazırladığımız bu sıcak yemekleri araçlarımızla iftara az bir zaman kala SYDV personellerimizle dört çeşit sıcak yemekleri vatandaşlarımızın evlerine götürmekteyiz. Vatandaşlarımızın evlerine sıcak iftar yemeği girmesinden dolayı çok mutluyuz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp SYDV'den Yardıma Muhtaç Ailelere Yemek Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement