Kulp'ta 10 Bin Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta 10 Bin Öğrenci Karne Aldı

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim gören öğrenciler, bugün karne heyecanı yaşadı.

23.01.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim gören öğrenciler, bugün karne heyecanı yaşadı. 80 okulda, 294 derslikte 393 öğretmen ve 10 bin 150 öğrenci, 15 günlük yarıyıl tatili sürecine girdi.

Kulp Ağaçlı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Kulp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pahlivanoğulları ve okul müdürleri katıldı. Sınıflara girerek öğrencilere karne dağıtan Kaymakam Maraşlı, öğrencilerden tatil süresince dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi. Kaymakam Maraşlı, iyi olan öğrencinin daha da iyi olmak için, kötü olan öğrencimizin de iyi olmak için çalışması gerektiğini belirterek "Bu konuda ailelerinize de büyük sorumluluk düşüyor tatili iyi değerlendirip bol bol kitap okumanız gerekir" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ise, öğrencilere tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyerek, okullarda sergiledikleri güzel davranışları tatilde de sürdürmelerini istedi. Pehlivanoğulları, "Karne dönemiyle ilgili olarak anne-babaların üzerine düşen asıl vazifenin öğrenciyi korkutmak değil varsa problemin çözüm yollarının aranmasına yönelik çaba sarf etmesi gerekir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta 10 Bin Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement