Kulp'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği

Kulp\'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

18.03.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Eski Mahalle'de bulunan Kara Şehitliği'nde düzenlenen törene Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Aydın Kutlu, Kulp Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Yakut ile çok sayıda daire amiri, öğretmen ve öğrenci katıldı. Protokolün şehitlik anıtına çelenk sunmasının ardından İstiklal Marşı okunup, saygı atışında bulunuldu.

Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Çok Amaçlı Salonunda devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Yüz başı Özgür Uyar yaptı.

Günün anlam ve önemi ile ilgili kısa film, slayt gösterimi ve şiirlerin okunmasıyla program, şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesi ve ardından günün anlam ve önemi ile ilgili açılan resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliği - Son Dakika


Advertisement