Kulp'ta İki Okulda "Z-kütüphane" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kulp'ta İki Okulda "Z-kütüphane" Açıldı

Kulp ilçesinde Atatürk İlkokulu ve Merkez İlkokulu'nda "z-kütüphane" (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı gerçekleştirildi.

21.05.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulp ilçesinde Atatürk İlkokulu ve Merkez İlkokulu'nda "z-kütüphane" (Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışı gerçekleştirildi.

Kulp Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, ilçede z-kütüphanelerin sayısının artırılacağını belirterek, tamamlanan kütüphanelerin çok güzel olduğunu söyledi.

Z - kütüphanelerden velilerin de faydalanabileceğini ifade eden Dülgeroğlu, "Burada güzel bir iş birliğinin sonucunu hep beraber göreceğiz. Ortaya konulan iş, okulumuz öğrencileri ve ailelerinin hizmetine sunulan en değerli, devamlı üzerinde durduğumuz, teşvik ettiğimiz kitap okuma ve kütüphaneye olan alışkanlıkların arttırılması anlamında büyük önem kazanmakta. Zenginleştirilmiş kütüphanelerin haftanın yedi günü açık olması ve öğrencilerin yanı sıra velilerin de buralardan yararlanabilmesi gerekir." dedi

Açılış töreninde öğrenci ve öğretmenlerin kütüphaneye ilişkin görüşlerini de dinleyen Kaymakamı Dülgeroğlu, öğrenci ve öğretmenlerle yapılan sohbetin ardında okuldan ayrıldı.

Açılışa, Garnizon Komutanı Yardımcısı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Başara, Kulp Belediye Başkanı Vekili Şener Aktaş, Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kulp'ta İki Okulda 'Z-kütüphane' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement