Kulp'ta Trafik Timi, Servis Araçları Mercek Altına Aldı - Son Dakika
Yerel

Kulp'ta Trafik Timi, Servis Araçları Mercek Altına Aldı

Kulp\'ta Trafik Timi, Servis Araçları Mercek Altına Aldı

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma trafik timi geçen sene olduğu gibi bu senede okulların açılması ile birlikte okul servis araçlarını denetlemeye başladı.

29.09.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timi geçen sene olduğu gibi bu senede okulların açılması ile birlikte okul servis araçlarını denetlemeye başladı.

Diyarbakır –Kulp yolu üzeri ve Kulp - Batman ile Muş yolu üzerinde denetimleri sürdüren Kulp İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma trafik timi, Kulp ilçesine taşımalı eğitimle öğrenci taşıyan servis araçlarının denetimleri sıklaştırdı. Jandarma trafik timi, taşımalı eğitimden faydalanan öğrencilerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için servis araçlarının denetiminde öncelikle aracın ve sürücünün karayoluna uygunluğu, emniyet kemeri kullanımı, yangın tüplerinin kullanımı, okul taşıtı ve 'DUR' tabelasının olup olmadığı, servis araçlarında yolcu taşınıp taşınmadığını kontrol ederek, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Ayrıca sürücülere diğer trafik kuralları hatırlatılarak trafikle ilgili el afişleri dağıtıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp'ta Trafik Timi, Servis Araçları Mercek Altına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement