Kulplu Öğrenciler Atletizmde Şampiyon Oldu - Son Dakika
Spor

Kulplu Öğrenciler Atletizmde Şampiyon Oldu

Kulplu Öğrenciler Atletizmde Şampiyon Oldu

Diyarbakır'da düzenlenen atletizm yarışmalarında Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu birinci oldu.

24.03.2017 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da düzenlenen atletizm yarışmalarında Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, yaptığı açıklamada, sporda başarılı olabilmenin şartlarından olan ekip olma, organize olma, planlama ve disiplin kriterlerini sağladıklarını ifade etti.

Kaya, "Bu bağlamda 4-5 Nisan'da yapılacak okul sporları organizasyonlarında yer alan Yıldızlar Puanlı Atletizm Yarışmalarında da iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Spor organizasyonlarında tüm imkanları seferber eden İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu'na teşekkür ediyorum. İlçeye şampiyonluğu getiren Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini kutluyor, başarılarının devamı temenni ediyorum." dedi.

Atletizm yarışmalarının en renkli ve eğlencelisi olan puanlı atletizm yarışmalarının kıyasıya rekabetlerin sergilendiğini kaydeden Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Yusuf Saklı da yarışmaların 100 metre, bin 500 metre, uzun atlama, yüksek atlama, fırlatma topu ve bayrak yarışlarından oluştuğunu dile getirdi.

Ayrıca, bu branşlarda öğrencilerin başarılı olabilmesi için yoğun eğitim almaları gerektiğini ifade eden Saklı, şampiyon olmalarının gurur verici olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kulplu Öğrenciler Atletizmde Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement