Kültür Köprüleri Programında Mercan Dede ve Elif Şafak'ta Yer Alıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Kültür Köprüleri Programında Mercan Dede ve Elif Şafak'ta Yer Alıyor

Essen/Ruhr Ve İstanbul'un 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kutlamaları Çerçevesinde Goethe-Enstitüsü, "Sounds Of Love" Başlığı Altında Mercan Dede Topluluğu Tarafından Verilecek Sıradışı Bir Gala Konseri Düzenliyor.

15.06.2010 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konsere üç çok özel misafir sanatçı da katılıyor ve müzik, edebiyat ve dans alanlarından gelen bu sanatçıların katılımıyla "Sounds of Love" çeşitli gelenek ve tarzlardan oluşan eşsiz bir karışıma dönüşecek. Başarılı yazar Elif Şafak "Aşk" adlı romanından okurken, genç müzisyen Karsu Dönmez ve dansçı Kadir "Amigo" Memiş bu büyülü geceye imzalarını atacaklar.

19 yaşındaki Karsu Dönmez Türk kökenli bir Hollandalı piyanist, besteci ve şarkıcı. Tüm dünyada verdiği konserler arasında Amsterdam'da Concertgebouw'da ve New York'da Carnegie Hall'da verdiği konserler en önemlileri sayılır. Karsu Dönmez şu sıralar caz, blues, funk ve folklorik sesleri biraraya getiren ilk albümü üzerinde çalışıyor.

Berlinli dansçı Kadir "Amigo" Memiş, iki kez breakdance dünya şampiyonasında "Battle of the Year" Ödülünü kazanan ve 2005 ve 2007 yıllarında Londra'da "Red Bull Beat Battle" Yarışması'nda birinci olan B-Boy Crew Flying Steps'in kurucu üyesi. Ayrıca dansçı olarak Semper Oper, Deutsche Oper, HAU Berlin ve Tanzhaus NRW'de sahneye çıktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Kültür Köprüleri Programında Mercan Dede ve Elif Şafak'ta Yer Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement