Kültür Sanat Etkinlikleri Çocukların Favorisi - Son Dakika
Yerel

Kültür Sanat Etkinlikleri Çocukların Favorisi

Kültür Sanat Etkinlikleri Çocukların Favorisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve kentin vazgeçilmez kültür hareketi haline gelen Kültür Sanat etkinlikleri, tüm hızıyla sürüyor.

10.02.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve kentin vazgeçilmez kültür hareketi haline gelen Kültür Sanat etkinlikleri, tüm hızıyla sürüyor.

Her kesimden vatandaşa hitap eden etkinlikler içinde en büyük ilgiyi hiç kuşkusuz çocuklar için hazırlanan oyunlar çekiyor. Minikler, kendileri için perde açan tiyatro gösterilerini büyük bir keyifle izlerken, zaman zaman da sahneye çıkarak, özgüvenlerini geliştiriyor.

Çocuk oyunları; etkinliklerin önemli duraklarından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde perde açıyor. Minik seyirciler için hemen hemen her hafta renkli olduğu kadar eğitici oyunlar seçiliyor. Geçtiğimiz hafta içinde "Menemen Sevenler, Yaramaz Çocuk Miço, Sihirli Sandık" ve "Obur Mahalle" adlı çocuk oyunları Gebzeli çocuklar için perde açtı.

Oyunları büyük bir keyifle izleyen çocuklar, oyuncular tarafından zaman zaman sahneye davet ediliyor. Oyunların interaktif olması ise tiyatro gösterilerine ayrı bir renk katıyor. Sahneye çıkan çocuklar, doğaçlama olarak düşüncelerini diğer arkadaşlarıyla paylaşma imkanı buluyor. Çocuklar böylece hem eğlenirken, hem de özgüvenlerine katkıda bulunma fırsatı yakalıyor.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'ndeki etkinlikler Şubat ayı boyunca devam edecek. Kültürel ve tarihi söyleşilerin yanı sıra eğitici seminerlerin düzenleneceği Şubat ayı etkinlikleri içinde yine birbirinden güzel konserle de yine Gebzeliler için gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra yine minik izleyiciler bu ay da birbirinden farklı oyunları izleme imkanı yakalayacak.

Kültür Sanat etkinlikleri takvimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki "Kocaeli Kültür Sanat Ajandası, Kültür Merkezleri Şubat ayı Programı" linkinden takip edilebilinir. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kültür Sanat Etkinlikleri Çocukların Favorisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement